![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Satay kanavartaat](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_rintafilee_satayvartaat_8996_crop_20240124071544.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Satay kanavartaat
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Mittaa kaikki sataykastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita huolellisesti.
-
Kuutioi kananpojan fileet peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Laita fileepalat kulhoon. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla. Lisää mukaan rypsiöljy, raastettu valkosipuli ja sitruunamehu. Anna maustua puolisen tuntia.
-
Töki maustuneet kanapalat vartaisiin ja paista 200-asteisessa airfryerissa 10 minuuttia. Asettele vartaat tarjoiluastiaan ja lorauta päälle sataykastike. Tarjoa vaikkapa keitetyn basmatiriisin ja pikkelivihannesten kera.