![Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2978-kariniemen-kananpojan-koipireisi-maustamaton-n.-11-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Siiderikanaa, purjoa ja omenoita](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_siiderikana1_20200921075646.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Siiderikanaa, purjoa ja omenoita
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Mausta broileripalat, laita puolet voista kuumalle pannulle ja ruskista kanapalat voissa.
- Leikkaa purjo tikuiksi ja notkistele jäljelle jääneessä voissa lempeällä lämmöllä, noin 8-10 minuuttia. Paista samaan aikaan toisella pannulla omenoita hieman pehmeiksi pienessä voimäärässä. Laita sivuun.
- Lisää vehnäjauhot purjojen sekaan ja sekoita. Jatka paistamista vielä pari minuuttia.
- Lisää siideri jatkuvasti sekoittaen. Anna kiehahtaa. Pienennä lämpöä ja lisää timjami sekä paistetut omenat.
- Nosta ruskistetut kanapalat takaisin pannulle. Laita kansi päälle ja kypsennä 40 minuuttia.
- Lisää lopuksi kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Pienennä lämpöä ja anna kypsyä vielä noin 5 minuuttia.
- Koristele timjaminlehdillä ja tarjoa esimerkiksi keitetyn riisin tai pastan kera.