![Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2197-kariniemen-kananpojan-paistetut-sisafileet-250-g_20231017081017.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Sisilialainen kana-pastasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kana-pastasalaatti-kello_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Sisilialainen kana-pastasalaatti
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Sekoita muiden ainesten sekaan tomaattimurska, sulatejuusto, vesi ja juustoraaste.
- Keitä pasta al denteksi suolatussa vedessä ja jäähdytä se sitten nopeasti kylmällä vedellä. Valuta pasta huolellisesti.
- Leikkaa kurkku pitkittäin paloiksi ja poista siitä siemenet, jotta salaatista ei tule liian vetinen.
- Suikaloi kurkku ja aurinkokuivatut tomaatit.
- Viipaloi Kananpojan Sisäfileet sopiviksi suupaloiksi.
- Sekoita pasta, kurkut, idut ja aurinkokuivatut tomaatit isossa kulhossa. Lisää rucola, yrtit ja sisäfileepalat joukkoon.
- Sekoita öljy ja punaviinietikka pienessä kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada öljyseos salaatin päälle ja sekoita huolellisesti.