Sitruuna-salviakanaa, ratatouillea ja pistouta

Sitruuna-salviakanaa, ratatouillea ja pistouta

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Helppo
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa noin 3 cm x 3 cm kuutioiksi. Suolaa ne kevyesti ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia.

  • Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
  • Lämmitä öljy kuumaksi kattilassa. Paista ensin hetki sipulia, valkosipulia ja paprikaa, ja lisää sen jälkeen munakoisot ja kesäkurpitsat.
  • Kypsennä vähän aikaa kovalla lämmöllä ja lisää tomaattipyree. Kuullota vielä hetki ja lisää tomaattimurska, mausteet ja hieman vettä.
  • Vähennä lämpöä ja anna hautua rauhassa noin 30 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes rakenne on sopivan muhennosmainen ja vihannekset pehmeitä. Mausta ruoka lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

  • Pyyhi ylimääräinen marinadi fileepihveistä ja paista ne kuumalla pannulla kypsiksi, noin kolmesta neljään minuuttia per puoli. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarjoile ratatouille paistettujen kananpojan fileepihvien kanssa.

Kokeile reseptejä