![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2659-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-760-g_20240318125952.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Sitruuna-salviakanaa, ratatouillea ja pistouta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_kana_minuuttipihvi_ratatouille_08117_20231127101116.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Sitruuna-salviakanaa, ratatouillea ja pistouta
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa noin 3 cm x 3 cm kuutioiksi. Suolaa ne kevyesti ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia.
- Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
- Lämmitä öljy kuumaksi kattilassa. Paista ensin hetki sipulia, valkosipulia ja paprikaa, ja lisää sen jälkeen munakoisot ja kesäkurpitsat.
- Kypsennä vähän aikaa kovalla lämmöllä ja lisää tomaattipyree. Kuullota vielä hetki ja lisää tomaattimurska, mausteet ja hieman vettä.
-
Vähennä lämpöä ja anna hautua rauhassa noin 30 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes rakenne on sopivan muhennosmainen ja vihannekset pehmeitä. Mausta ruoka lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
- Pyyhi ylimääräinen marinadi fileepihveistä ja paista ne kuumalla pannulla kypsiksi, noin kolmesta neljään minuuttia per puoli. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile ratatouille paistettujen kananpojan fileepihvien kanssa.