![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Sitruunaiset kanapihvit ja täytetyt portobellosienet](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/sitruuna-oliivi-minuuttipihvi-4-d8s6501-270415-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Sitruunaiset kanapihvit ja täytetyt portobellosienet
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ota Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Leikkaa sitruuna lohkoiksi. Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista aineksia hetki. Lisää joukkoon kypsä riisi, mustapippuria ja suolaa. Kääntele muutaman minuutin ajan.
- Lisää lopuksi joukkoon parmesaaniraaste ja tarkista maku. Mausta vielä tarvittaessa. Lusikoi täyte sienten sisään ja nosta sienet grilliin.
- Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää suola, miniparsat ja puolitetut kesäporkkanat. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Sekoita joukkoon sulatettua voita ja rakuunaa.
- Grillaa kasvikset vielä kevyesti grillissä ennen tarjoilua.
- Grillaa Minuuttipihvit ja sitruunalohkot molemmin puolin ja nauti ateria heti.