![Kariniemen Kananpojan Burgerfilee Smoky Joe](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2623-kariniemen-kananpojan-burgerfilee-smoky-joe-320-g_20240318125732.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Smoky Joe Chicken Burger](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/smoky_joe_chicken_burger08258_20240626134930.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Smoky Joe Chicken Burger
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Surauta jalapenomajoneesin ainekset sauvasekoittimella sileäksi. Halkaise suippopaprika pituussuunnassa kahtia ja poista siemenet. Leikkaa sipuli paperinohuiksi viipaleiksi.
- Grillaa paprikoita kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia tai niin, että saat niihin kunnolla väriä. Grillaa burgerfileitä grillissä keskilämmöllä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kananpoika on kypsää ja kauniisti paistunut.
- Nosta loppuvaiheessa sinihomejuusto fileiden päälle, jotta juusto ehtisi hieman sulaa. Anna vetäytyä hetki.
- Leikkaa grillattu paprika noin 5 sentin paloiksi.
- Kuumenna burgerisämpylät grillissä molemmin puolin ja täytä ne jalapenomajoneesilla, salaatilla, salaattisipulilla, grillatulla paprikalla sekä tietysti kananpojan fileellä ja sinihomejuustolla. Nauti.