![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Täyteläinen kana-pestopasta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/katselukopio-broileri-pestopasta-1-d8s4991-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Täyteläinen kana-pestopasta
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta ja suola. Keitä, kunnes pasta on kypsää, mutta siinä on vielä puruvastusta. Valuta.
- Valmista samalla pestokastike. Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla käännellen. Kuori valkosipuli.
- Laita pestokastikkeen kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
- Kuumenna öljy pannulla. Paista Kananpojan Minuuttipihvit molemmin puolin kääntäen.
- Leikkaa kypsät pihvit reiluiksi suupaloiksi.
- Sekoita valutettu pasta, pestokastike ja broilerinpalat keskenään ja tarjoa heti.