![Kariniemen Kananpojan täytetty filee kinkku-juusto](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2565-kariniemen-kananpojan-taytetty-filee-kinkku-juusto-380-g_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Täytetyt kanaleikkeet, paahdettujen juuresten & sinihomejuustokastikkeen kera](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_taytetyt_fileet_uunijuurekset_5748_crop_20231127101013.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Täytetyt kanaleikkeet, paahdettujen juuresten & sinihomejuustokastikkeen kera
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Pilko palsternakka noin 2 cm x 2 cm paloiksi. Puolita porkkanat pitkittäin. Kuori ja lohko punasipulit. Kuori valkosipulinkynnet ja murskaa ne veitsen lappeella rikki.
-
Sekoita kaikki vihannekset keskenään uunivuoassa. Sekoita joukkoon hunaja, suola ja rouhittu mustapippuri. Nypi voinokareita pinnalle ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes vihannekset ovat sopivan kypsiä ja kauniisti paahtuneita.
-
Paista tällä välin täytetyt fileet. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista täytetyt fileet keskilämmöllä molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Lisää pannulle nokare voita. Anna paistua miedolla lämmöllä kypsäksi.
-
Sekoita ranskankerma ja hienoksi murustettu sinihomejuusto huolellisesti ja mausta rouhitulla mustapippurilla.