![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2516-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240423220212.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Teriyaki-kanawok](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kn_pannuvalmiit_wok_dsc01188-custom-name-_20231018113535.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Teriyaki-kanawok
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Paista suikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä seesamiöljyä kauniin värisiksi.
- Lisää pannulle valkosipuli sekä wokkivihannekset ja jatka hetki freesausta. Keitä nuudeli pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
- Silppua korianteri. Sekoita kanan joukkoon teriyaki-kastike, kypsät ja valutetut nuudelit sekä korianteri. Tarjoa.