![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Texmex-kanakeitto](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/texmex-kanakeitto-2-d4s9803-300116-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Texmex-kanakeitto
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Käsittele sillä välin kasvikset. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika.
- Kuumenna öljy kattilassa. Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Lisää tacomauste, sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä paprikasuikaleet. Kääntele hetki. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mustapippuria myllystä. Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää ne keittoon ja kuumenna.
- Tarkista maku. Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria.
- Tarjoa halutessasi seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.