Texmex-kanakeitto
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Käsittele sillä välin kasvikset. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika.
- Kuumenna öljy kattilassa. Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Lisää tacomauste, sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä paprikasuikaleet. Kääntele hetki. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mustapippuria myllystä. Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää ne keittoon ja kuumenna.
- Tarkista maku. Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria.
- Tarjoa halutessasi seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.