![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Thai-kanasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/thai-kanasalaatti-2-14130-14537_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Thai-kanasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Paista paistileikkeet pannulla kohtuullisella lämmöllä kypsiksi n. 7 min per puoli tai kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 15 min. Nosta leikkeet folion sisään vetäytymään.
- Halkaise kiinankaali. Huuhtele se sisältä, ravistele kuivaksi ja suikaloi.
- Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha paloiksi.
- Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Leikkaa kevätsipulit ohuiksi renkaiksi ja nypi mintunlehdet varsista.
- Yhdistä salaatin ainekset kastikkeen kanssa kulhoon ja viipaloi päälle paistileikkeet. Kaada vielä liemi folion sisältä kanojen päälle.
- Viimeistele salaatti rikotuilla suolapähkinöillä.
- Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut.