![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Thai laab](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_thailabb1_20200921075646.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Thai laab
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Lämmitä puolet öljystä pannulla keskilämmöllä. Lisää valkosipuli ja puolet chilitahnasta. Paista noin minuutin ajan. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Kaada broilein jauheliha lautaselle ja anna jäähtyä.
- Tee kastike sekoittamalla yhteen pienessä kulhossa limen mehu ja kuoret, kalakastike, palmusokeri ja jäljelle jääneet chilitahna ja kasviöljy.
- Kaada puolet kastikkeesta pieneen astiaan ja sekoita jäljelle jääneeseen kastikkeeseen paistettu jauheliha, hienonnettu sipuli ja minttu.
- Laita salaatinlehdet, kurkkusiivut ja viipaloidut sipulit kulhoon ja kaada päälle jäljelle jäänyt kastike. Sekoita hyvin.
- Aseta salaatinlehdet ja viipaloidut kurkut lautasille, laita päälle jauhelihaa. Koristele limelohkoilla ja korianterin- ja mintunlehdillä.