![Kariniemen Kananpojan Paistisuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2400-kariniemen-kananpojan-paistisuikale-maustamaton-250-g_20240318131520.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Thaimaalainen broileripiirakka](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/thaipiirakka4_20231018113606.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Thaimaalainen broileripiirakka
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
Valmistusohje
- Nypi huoneenlämmössä pehmennyt voi ja kuivat aineet keskenään. Lisää vesi. Nosta taikina jääkaappiin vetäytymään muovikelmuun käärittynä siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
- Paista broileri ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä paistinpannulla kypsiksi. Mausta pippurilla ja suolalla.
- Pilko kuoritun päärynän hedelmäliha kuutioiksi. Sekoita kulhossa keskenään loput ainekset. Jätä osa korianterista piirakan koristeluun.
- Chilikastikkeiden tulisuudet vaihtelevat suuresti, joten lisää kastiketta vähitellen ja maista seosta välillä. Tarkista suolaisuuden määrä ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Levitä taikina voidellun vuoan (halkaisija n. 28 cm) pohjalle ja reunoille. Levitä broileri- ja sipuliseos sekä päärynäkuutiot piirakkapohjalle. Lisää kookoskermaseos päälle.
- Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia kunnes piirakka on hyytynyt. Peitä piirakka foliolla, kun se on saanut vähän väriä pintaan. Koristele valmis piirakka korianterin lehdillä.
- Tarjoile piirakka esimerkiksi vihersalaatin kera.