![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2668-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-miedosti-suolattu-760-g_20240318125907.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Thaimaalainen kananuudelisalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/thaimaalainen-kananuudelisalaatti-124269_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Thaimaalainen kananuudelisalaatti
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Sekoita kastikkeen ainekset perunajauhoja lukuun ottamatta kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää perunajauhot vesitilkkaan ja sekoita ne kastikkeeseen samalla sekoittaen. Älä keitä!
- Anna kastikkeen jäähtyä.
- Keitä nuudelit miedosti suolalla maustetussa vedessä jäähdytä ne.
- Ryöppää kasvissuikaleet nopeasti kiehuvassa vedessä ja jäähdytä ne sitten nopeasti kylmällä vedellä.
- Sekoita kastike, kasvikset ja ananaspalat nuudelien joukkoon ja anna maustua pihvien grillaamisen ajan.
- Kuivaa Minuuttipihvien pintaa talouspaperilla ja sipaise siihen hieman rypsiöljyä. Grillaa Minuuttipihvit kuumassa grillissä molemmin puolin ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla.
- Asettele nuudelisalaatti vadille ja lisää salaatin päälle muutamaan osaan leikatut Minuuttipihvit. Koristele ruoka vielä chilirenkailla ja tuoreella korianterilla.