![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2506-kariniemen-kananpojan-fileesukale-hunaja-300-g_20240318131821.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Tomaattinen kana-kaalikeitto](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/keitot-ja-pastat/tomaattinen_kanakeitto_8808_20150422065701.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Tomaattinen kana-kaalikeitto
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuullota sipulikuutioita kattilassa pienen öljytilkan kera. Lisää joukkoon valkosipuli, porkkanatikut ja chili.
- Jatka kuullottamista vielä hetki ja kaada päälle kirsikkatomaatit, sokeri ja vesi. Anna poreilla hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.
- Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla öljyn kera ja lisää joukkoon mausteet. Jatka vielä hetki ruskistamista, niin mausteiden aromit pääsevät oikeuksiinsa.
- Lisää kiehuvan keittopohjan joukkoon fileesuikaleet, kiinankaali, paprika ja purjo.
- Anna keiton kiehua 10 minuuttia ja sekoita joukkoon sulatejuusto. Tarkista vielä suolan riittävyys ja lisää joukkoon korianteri juuri ennen tarjoilua.