Tomaattinen kana-kaalikeitto
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuullota sipulikuutioita kattilassa pienen öljytilkan kera. Lisää joukkoon valkosipuli, porkkanatikut ja chili.
- Jatka kuullottamista vielä hetki ja kaada päälle kirsikkatomaatit, sokeri ja vesi. Anna poreilla hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.
- Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla öljyn kera ja lisää joukkoon mausteet. Jatka vielä hetki ruskistamista, niin mausteiden aromit pääsevät oikeuksiinsa.
- Lisää kiehuvan keittopohjan joukkoon fileesuikaleet, kiinankaali, paprika ja purjo.
- Anna keiton kiehua 10 minuuttia ja sekoita joukkoon sulatejuusto. Tarkista vielä suolan riittävyys ja lisää joukkoon korianteri juuri ennen tarjoilua.