![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2674-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-yrtti-valkosipuli-350-g_20240619130624.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Toscanalainen kanapata](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/toscanan_kananpoika_06459_20240625124235.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Toscanalainen kanapata
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ruskista Minuuttipihvit tilkassa rypsiöljyä molemmin puolin. Lisää pannulle rosmariininoksat, hienonnettu valkosipuli, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit.
- Sekoita maissitärkkelys kermaan. Freesaa hetki ja lisää pannulle kanaliemi ja kerma. Kiehauta ja anna kiehua, kunnes kastike kiehahtaa ja on sopivan paksua.
- Lisää pannulle lopuksi basilikan- ja pinaatinlehdet sekä sitruunamehu.
- Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Tarjoa kanapata esimerkiksi riisin ja raikkaan salaatin kera.