Toscanalainen panzanellasalaatti

Toscanalainen panzanellasalaatti

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Poista rintafileet pakkauksesta ja paista niihin kaunis pinta vaahtoavassa voi-öljyseoksessa timjamin oksien ja veitsen lappeella litistettyjen valkosipulin kynsien kanssa. Mausta fileet molemmin puolin suolala ja rouhitulla mustapippurilla.
  • Vähennä lämpöä ja laita pannun päälle kansi tai toinen saman kokoinen paistin pannu ylös alaisin ja anna kypsyä kymmenisen minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes kananpoika on mehevän kypsää..
  • Revi ciabatta pieniksi suupaloiksi ja paahda pannulla pienessä määrässä oliiviöljyä rapeaksi.
  • Sekoita tomaatit, kaprikset ja punasipuliviipaleet kulhossa. Lisää joukkoon oliiviöljy, punaviinietikka, suola ja pippuri. Anna maustua hetken aikaa. Huom. kaikkea lientä ei tarvitse käyttää salaattiin.
  • Lisää kulhoon sardellit, revitty basilika ja paahdetut leipäpalat. Sekoita varovasti ja tarjoa heti.

Kokeile reseptejä