![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2506-kariniemen-kananpojan-fileesukale-hunaja-300-g_20240318131821.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Trooppinen kanapasta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/mango-kanakookospasta-3-d8s0583-130715-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Trooppinen kanapasta
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannulla ja paista suikaleet kauttaaltaan.
- Lisää joukkoon inkivääri, habanero tai chilipaprika, valkosipuli ja sipuli. Mausta currylla. Kääntele hetki.
- Sekoita kookosmaidon joukkoon vehnäjauhot ja lisää neste pannulle. Anna kiehua hiljalleen välillä hämmennellen noin viisi minuuttia.
- Lisää lopuksi mangopalat ja kuumenna.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja tarjoa kastikkeen kanssa sekoitettuna tai erikseen.