![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Tulinen kanapihvi, mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan_minuuttipihvi_chili_oliivioljy_124400_20231018113514.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Tulinen kanapihvi, mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kypsennä ruoka uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna aterian vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.
- Sekoita oliiviöljy ja chilitahna keskenään. Ota Minuuttipihvi® huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista ja sivele ne oliiviöljy-chilitahnalla.
- Grillaa pihvit kuumassa grillissä tai paista pannulla 1-2 minuuttia molemmin puolin.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi, hienonna valkosipuli.
- Kuumenna öljy pannulla ja kääntele aineksia hetki kuumassa pannussa.
- Lisää vesi, kiehauta ja sitten sammuta levy. Lisää couscous pannulle ja anna sen turvota muutaman minuutin ajan.
- Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria ja lisää oliiviöljy. Sekoita, kunnes seos on irtonaista.
- Tarjoa herkullinen kasvis-couscous kananpojan ja mango-tomaattisalsan kanssa.
Mango-tomaattisalsa
- Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna punasipuli ja kuutioi kuorittu mango. Sekoita sen jälkeen ainekset keskenään.
- Mausta seos chilipaprikalla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa lopuksi sekaan korianteri ja tarkista maku.