![Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet®](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2900-kariniemen-kananpojan-liekkisiivet-700-g_20230118135108.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Tuliset kanansiivet ja dippilautanen](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-liekkisiivet-ja-dippilautanen_20231018113456.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Tuliset kanansiivet ja dippilautanen
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kypsennä siivet leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa tai grillissä, kunnes pinta on kauniin värinen ja ne ovat kypsiä.
- Kokoa feta- tai salaattijuustosta, vesimelonista ja rypäleistä keot vadille ja asettele joukkoon myös siivet.
- Sekoita smetanan tai majoneesin joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi.
- Dippaile ja nauti!