![Uunikanaa ja tomaatti-ananassalsaa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/savuinen-kananpoika_800x8001_20231018113603.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Uunikanaa ja tomaatti-ananassalsaa
Kokonaisaika: 85 min
Kypsennysaika: 70 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen ja kuivaa kananpojan pinta talouspaperilla.
- Sekoita oliiviöljy, savupaprika, suola ja pippuri paksuksi tahnaksi ja hiero se kanan pintaan.
- Laita kananpoika uuninkestävään astiaan ja paista uunissa noin puolitoista tuntia.
- Kuori ja kuutioi ananas. Puolita tomaatit. Poista niistä kannat ja koverra sisus pois. Kuutioi tomaattien malto-osa. Leikkaa chili ja kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.
- renkaiksi. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta limen mehulla ja mintun lehdillä. Tarjoa salsa kypsän Uunibroilerin kera.