![Kariniemen Kananpojan Paistisuikale marinoitu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2537-kariniemen-kananpojan-paistisuikale-marinoitu-300-g_20240318131458.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Välimerellinen kanalasagne](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/valimerellinen-kanalasagne_20131023061607.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Välimerellinen kanalasagne
Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne paistisuikaleiden kanssa runsaassa oliiviöljyssä.
- Lisää mukaan tomaattimurska ja hieman vettä. Anna kastikkeen hautua noin 20 minuuttia ja lisää sitten oliivit.
- Mausta kastike tuoreella basilikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Murskaa fetajuusto.
- Kokoa vuokaan kastiketta, hieman fetajuustoa ja lasagnelevyt. Levitä viimeiseen kerrokseen hiukan kastiketta ja sen päälle juustoraastetta.
- Paista lasagne 160-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia, kunnes sen pinta on kullanruskea. Tarjoile lasagne esimerkiksi rucolasalaatin kanssa.