![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Välimeren tuulihatturulla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/lapatite_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Välimeren tuulihatturulla
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
Valmistusohje
Rulla
- Sulata rasva kattilassa ja vispaa jauhot sekaan.
- Lisää vesi kolmessa osassa ja sekoita kierrevatkaimella tasaiseksi. Voit käyttää myös sähkövatkainta halutessasi.
- Ota kattila hellalta ja sekoita joukkoon leivinjauhe. Lisää munat yksitellen ja hyvin sekoittaen.
- Levitä seos tasaisesti syvälle, leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mitä leveämpi levy, sen pidempi rulla ja enemmän viipaleita.
- Paista 225 asteessa uunissa n. 25-30 minuuttia. Ota levy pois pelliltä ja annan jäähtyä.
Täyte
- Purista puolikkaan sitruunan mehu kananpojan minuuttipihvien päälle ja paista ne kypsäksi oliiviöljyssä.
- Hienonna kypsät pihvit, sekä feta ja sekoita ne tuorejuuston sekaan. Pilko vielä timjami ja lisää se täytteeseen.
- Levitä täyte levyn etualalle, jätä loppureunasta viitisen senttiä tyhjäksi.
- Kääri rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Tarjoa esimerkiksi osana juhlien noutopöytää.