Valkosipulikanaa ja parmesaanilla maustettua perunamuusia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Paista paistileikkeisiin molemmin puolin hyvä väri pienessä määrässä rypsiöljyä ja nostele ne pois pannulta. Viipaloi valkosipulin kynnet. Lisää viipaleet ja rosmariinin oksat pannulle ja paahda, kunnes valkosipuli alkaa saamaan väriä.
- Lisää joukkoon siiderietikka sekä kanaliemi ja kiehauta hieman kasaan. Lisää pannulle voi sekä ruskistetut paistileikkeet ja anna hautua kannen alla noin viisitoista minuuttia.
- Viimeistele valkosipulikana hienonnetulla lehtipersiljalla.
- Kuori perunat ja keitä tai höyrytä ne täysin kypsiksi.
- Valuta perunat huolellisesti ja vatkaa joukkoon voi ja tilkka maitoa. Mausta suolalla.
- Raasta lopuksi päälle parmesaani ja tarjoa valkosipulikanan kera.