![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2516-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240423220212.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Valkosipulinen kanapasta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kana-kaalipasta_14425_20231018113415.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Valkosipulinen kanapasta
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kaalista kova kantaosa ja suikaloi kaali.
- Kuumenna tilkka öljyä korkeareunaisessa pannussa ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Nosta suikaleet pannulta ja kuumenna pannu uudelleen.
- Lisää pannulle loput öljystä sekä pähkinät ja pähkinöiden hieman ruskistua.
- Lisää joukkoon valkosipulilastut, chilikuutiot, suola ja kaali. Sekoittele kunnes kaalista irronnut neste on lähes kokonaan haihtunut.
- Sekoita joukkoon kanasuikaleet, appelsiininkuori, lehtipersilja ja pasta. Sekoittele kunnes pasta on kuumentunut. Jaa pasta lautasille ja viimeistele mustapippurilla ja parmesaanilla.