![Kariniemen Kananpojan fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2012-karinieme-kananpojan-fileesuikale-maustamaton-520-g_20240318131234.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Vietnamilainen kanakeitto eli Pho Ga](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanakeitto_20231018113419.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Vietnamilainen kanakeitto eli Pho Ga
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Poista sitruunaruohon uloin kerros ja kantaosa. Leikkaa se veitsellä muutamaan osan ja halkaise vielä palat pitkittäin. Laita kaikki liemen ainekset kattilaan ja anna liemen kiehua hiljalleen 20-30 minuuttia kannen alla.
- Kuivaa hieman kanasuikaleita talouspaperin avulla ja leikkaa kevätsipulit ohuiksi renkaiksi.
- Huuhtele idut ja leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Poista chilistä siemenet ja siementen kiinnikeosa, mikäli et halua keitosta kovin tulista.
- Siivilöi liemi ja lisää joukkoon kanasuikaleet. Anna keiton kiehua 3-4 minuuttia ja lisää joukkoon sipuli- ja chilirenkaat, idut sekä hienonnetut yrtit.
- Nosta kattila liedeltä, lisää joukkoon nuudelit ja anna niiden pehmentyä. Mausta lopuksi limen mehulla ja tarkista suolan määrä.
- Mausta retikkasuikaleet riisiviinietikalla, korianterilla, suolalla ja sokerilla. Anna hetki maustua ja nostele suikaleita keittoannoksen päälle.