![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2668-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-miedosti-suolattu-760-g_20240318125907.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Vietnamilaiset grillatut fileepihvit ja kirpeä kurkkusalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/vietnamilaiset-grillipihvi-ja-kirpea-kurkkusalaatti-124216_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Vietnamilaiset grillatut fileepihvit ja kirpeä kurkkusalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa.
- Aseta Minuuttipihvit laakeaan astiaan ja kaada marinadi niiden päälle. Anna kanan maustua vähintään 30 min.
- Valmista sillä aikaa salaatti. Sekoita etikka, vesi, hunaja ja suola keskenään kulhossa.
- Pese kurkku. Halkaise se pituussuunnassa. Jos kurkku on kovin vetinen, koverra lusikalla sisustan siemenet pois. Leikkaa halkaistu kurkku sen jälkeen noin 1 cm levyisiksi paloiksi ja lisää palat kastikkeen joukkoon.
- Leikkaa shalottisipuli ja chili ohuiksi siivuiksi ja lisää ne salaatin joukkoon. Sekoita ja anna maustua vähintään 30 minuuttia.
- Rouhi pähkinät karkeasti ja ripottele salaatin päälle ennen tarjoilua.
- Grillaa minuuttipihvit kuumassa grillissä pari minuuttia molemmin puolin.
- Ripottele pihvien päälle thaibasilikaa ja nauti kurkkusalaatin kanssa.