![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Vietnamilaista kanaa ja kiinankaalia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/vietnamilaista-kanaa-ja-paksoita-web-2-d8s1994-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Vietnamilaista kanaa ja kiinankaalia
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna seesamiöljy wokkipannussa. Paistan Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja hienonnettua chilipaprikaa. Kääntele hetki.
- Leikkaa paksoista kanta. Mikäli paksoi on suuri, leikkaa lehtiä pituussuunnassa hieman kapeammiksi. Lisää paksoi ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes paksoi alkaa kutistua.
- Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja lisää pannuun. Mausta soijakastikkeella. Lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä. Anna kiehua hetki ja ripottele valmiin annoksen päälle seesaminsiemeniä.
- Tarjoa tuoksuvan jasmiiniriisin kanssa.