Vietnamilaista kanaa ja kiinankaalia
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna seesamiöljy wokkipannussa. Paistan Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja hienonnettua chilipaprikaa. Kääntele hetki.
- Leikkaa paksoista kanta. Mikäli paksoi on suuri, leikkaa lehtiä pituussuunnassa hieman kapeammiksi. Lisää paksoi ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes paksoi alkaa kutistua.
- Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja lisää pannuun. Mausta soijakastikkeella. Lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä. Anna kiehua hetki ja ripottele valmiin annoksen päälle seesaminsiemeniä.
- Tarjoa tuoksuvan jasmiiniriisin kanssa.