![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Yakitori Chicken](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_chickenyakitori_20200921075236.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Yakitori Chicken
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa paistileikkeet suupaloiksi. Laita palat varrastikkuihin ja väliin pilkottuja kevätsipulin pätkiä.
- Grillaa varrastikkuja ensin ilman kastiketta molemmin puolin.
- Kun liha alkaa saada väriä, penslaa molemmilta puolilta tare-kastikkeella ja jatka grillaamista. Penslaa kastiketta grillauksen aikana vielä pari kertaa. Grillaa kunnes palat ovat kypsiä.
- Tarjoa vartaat kylmän oluen ja hyvän salaatin kera.
TARE-kastike
- Mittaa kaikki kastikeainekset kattilaan. Keitä keskilämmöllä, kunnes neste on haihtunut noin puoleen alkuperäisestä määrästä. Anna jäähtyä hieman.