 
                                Valmistus
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 - 5 min.
Maustamisvinkki: Sekoita keskenään 2 rkl oliiviöljyä, 1/2 limen puristettu mehu, n.1 tl suolaa, 1 tl kuivattua timjamia tai muuta yrttiä ja halutessasi 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna. Anna pihvien maustua marinadissa pari tuntia
                                    
                                        Ravintosisältö ja tuotekoodit
                                        
                                            
                                            
                                        
                                    
                                
                                Ravintosisältö ja tuotekoodit
| Pakkauskoko | 290 g | 
|---|---|
| Tuotetunnus | 2667 | 
| EAN | 6409100026677 | 
| Ravintoarvo / 100g | |
|---|---|
| Energia | 432 kJ / 102 Kcal | 
| Rasva | 1,5 g | 
| joista tyydyttyneitä | 0,5 g | 
| Hiilihydraatit | 0 g | 
| joista sokereita | 0 g | 
| Proteiini | 22 g | 
| Suola | 0,15 g | 
                                        
                                            Tuotetiedot
                                            
                                                
                                                
                                            
                                        
                                    
                                    Tuotetiedot
suomalainen broilerinfilee. Lihapitoisuus 100%. RUNSASPROTEIININEN.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® on ohut, fileestä valmistettu pihvi. Maustamattomat pihvit on helppo maustaa oman maun mukaan. Minuuttipihvi sopii moniin kanaruokiin, esimerkiksi pasta-annoksiin, salaatteihin ja on herkullinen myös grillattuna. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
 
    
     
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                 
                                