Valmistus
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista paistileikkeet kypsäksi kuumalla paistinpannulla molemmin puolin yhteensä 15-20 min tai kypsennä uunissa 200°C 15-20 min. Mausta leikkeet suolalla ja pippurilla. Halutessasi voit täyttää leikkeet esim. juustolla.
                                    
                                        Ravintosisältö ja tuotekoodit
                                        
                                            
                                            
                                        
                                    
                                
                                Ravintosisältö ja tuotekoodit
| Pakkauskoko | 600 g | 
|---|---|
| Tuotetunnus | 2778 | 
| EAN | 6409100027780 | 
| Ravintoarvo / 100g | |
|---|---|
| Energia | 619 kJ / 146 Kcal | 
| Rasva | 7,8 g | 
| joista tyydyttyneitä | 2,3 g | 
| Hiilihydraatit | 0 g | 
| joista sokereita | 0 g | 
| Proteiini | 19 g | 
| Suola | 0,18 g | 
                                        
                                            Tuotetiedot
                                            
                                                
                                                
                                            
                                        
                                    
                                    Tuotetiedot
suomalainen broilerin reisiliha. Lihapitoisuus 100 %. . Alkuperä Suomi
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.
Kariniemen Kananpojan Paistileike
Kariniemen Kananpojan paistileike maustamaton on kananpojan mehevää reisiosaa. Paistileike on helppo maustaa oman maun mukaan ja se kestää hyvin pitkää kypsennystä ja grillauksen kuumuutta. Paistileike sopii hyvin myös haudutettaviin pataruokiin. Rasiassa on 6-8 paistileikettä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.