Paitettuj hunamarinoituja kanan fileesuikaleita

Kariniemen tapaan

Monikäyttöiset kananpojan suikaleet ja viipaleet

Kariniemen Kananpojan patapalat

Valmistus

Paloittele pellille 3 sipulia ja 5 porkkanaa, laita lihat kasvisten päälle ja paista uunissa 225 °C 20 min. Siirrä lihat, kasvikset sekä niistä irronnut neste pataan, lisää 1l vettä, 2 tl suolaa, ¼ dl soijaa, 1 tl timjamia, 6 laakerinlehteä ja n. 25 maustepippuria. Jatka kypsentämistä 160 °C uunissa 1 tunti ilman kantta ja toinen tunti kannen alla.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 800 g
Tuotetunnus 2104
EAN 6409100021047
Ravintoarvo / 100g
Energia 416 kJ / 99 Kcal
Rasva 1,2 g
joista tyydyttyneitä 0,4 g
Hiilihydraatit 0 g
joista sokereita 0 g
Proteiini 22 g
Suola 0,12 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerin filee ja reisiliha. Lihapitoisuus 100%. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kariniemen Kananpojan patapalat

Kariniemen Kananpojan patapalat sopii monenlaisiin haudutettaviin pataruokiin. Reilun kokoiset fileepalat ja mehevät paistipalat ovat maustamattomia. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin

    Uuniin