Valmistus
Paloittele pellille 3 sipulia ja 5 porkkanaa, laita lihat kasvisten päälle ja paista uunissa 225 °C 20 min. Siirrä lihat, kasvikset sekä niistä irronnut neste pataan, lisää 1l vettä, 2 tl suolaa, ¼ dl soijaa, 1 tl timjamia, 6 laakerinlehteä ja n. 25 maustepippuria. Jatka kypsentämistä 160 °C uunissa 1 tunti ilman kantta ja toinen tunti kannen alla.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | 800 g |
---|---|
Tuotetunnus | 2104 |
EAN | 6409100021047 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 416 kJ / 99 Kcal |
Rasva | 1,2 g |
joista tyydyttyneitä | 0,4 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
joista sokereita | 0 g |
Proteiini | 22 g |
Suola | 0,12 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen broilerin filee ja reisiliha. Lihapitoisuus 100%. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.
Kariniemen Kananpojan patapalat
Kariniemen Kananpojan patapalat sopii monenlaisiin haudutettaviin pataruokiin. Reilun kokoiset fileepalat ja mehevät paistipalat ovat maustamattomia. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.