
Valmistus
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä kanapata pakkauksessaan uunissa 175°C kypsäksi n. 40 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa lisää n. 1,5 dl kookoskermaa tai kookosmaitoa. Huom! Rasian max. lämpötila 180°C.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | 700 g |
---|---|
Tuotetunnus | 2497 |
EAN | 6409100024970 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 582 kJ / 139 Kcal |
Rasva | 7,9 g |
joista tyydyttyneitä | 2,1 g |
Hiilihydraatit | 2,5 g |
joista sokereita | 1,6 g |
Proteiini | 14 g |
Suola | 0,81 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen broilerin reisiliha (74 %), vesi, mausteet (mm. paprika, sipuli, curry, inkivääri, chili, korianteri, juustokumina, kurkuma, kardemumma), rypsiöljy, sokeri, jodioitu suola, etikka, tomaattipyree, aromit, kookosmaitojauhe (kookosmaito, maltodekstriini), mineraalisuola (kaliumkloridi, aromit), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet
(ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.
Kariniemen Kananpojan Uunivalmis kanapata Red curry
Kansi pois ja uuniin! Kariniemen Kananpojan Uunivalmis kanapata Red curry on suosikki aasialaisesta keittiöstä. Uunivalmiissa rasiassa kanapata kypsyy vaivattomasti. Lisää pataan kypsennyksen loppuvaiheessa kookoskerma tai -maito ja nauti riisin kera. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.