Kanan koipipalat punakaalisalaatin ja kastikeen kera

Kariniemen tapaan

Uuni- ja pannuvalmiit - helppoa ja nopeaa!

Kariniemen Kananpojan Uunivalmis kanapata Red curry

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä kanapata pakkauksessaan uunissa 175°C kypsäksi n. 40 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa lisää n. 1,5 dl kookoskermaa tai kookosmaitoa. Huom! Rasian max. lämpötila 180°C.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 700 g
Tuotetunnus 2497
EAN 6409100024970
Ravintoarvo / 100g
Energia 582 kJ / 139 Kcal
Rasva 7,9 g
joista tyydyttyneitä 2,1 g
Hiilihydraatit 2,5 g
joista sokereita 1,6 g
Proteiini 14 g
Suola 0,81 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerin reisiliha (74 %), vesi, mausteet (mm. paprika, sipuli, curry, inkivääri, chili, korianteri, juustokumina, kurkuma, kardemumma), rypsiöljy, sokeri, jodioitu suola, etikka, tomaattipyree, aromit, kookosmaitojauhe (kookosmaito, maltodekstriini), mineraalisuola (kaliumkloridi, aromit), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet
(ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kariniemen Kananpojan Uunivalmis kanapata Red curry

Kansi pois ja uuniin! Kariniemen Kananpojan Uunivalmis kanapata Red curry on suosikki aasialaisesta keittiöstä. Uunivalmiissa rasiassa kanapata kypsyy vaivattomasti. Lisää pataan kypsennyksen loppuvaiheessa kookoskerma tai -maito ja nauti riisin kera. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin

    Uuniin