
Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu 1 kg
Kariniemen Kananpojan fileepihvi miedosti suolattu on helppo maustaa oman maun mukaan. Mieto suolaus pitää pihvin mehevämpänä. Fileepihvi kypsyy nopeasti pannulla, uunissa ja sopii erinomaisesti myös grillattavaksi. Rasiassa 5-8 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Liedelle
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi grillissä tai paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 220 – 250 °C:ssa 10 – 15 min. Mausta halutessasi esim. pippureilla.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin filee (88 %), vesi, lisätty suola (0,6 %), kasvikuitu (psyllium, herne).LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen