Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu

Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu
1 kg
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan fileepihvi miedosti suolattu on helppo maustaa oman maun mukaan. Mieto suolaus pitää pihvin mehevämpänä. Fileepihvi kypsyy nopeasti pannulla, uunissa ja sopii erinomaisesti myös grillattavaksi. Rasiassa 5-8 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi grillissä tai paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 220 – 250 °C:ssa 10 – 15 min. Mausta halutessasi esim. pippureilla.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin filee (88 %), vesi, lisätty suola (0,6 %), kasvikuitu (psyllium, herne).LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 366 kJ / 87 kcal
  • Rasva: 1,1 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 0,3 g
  • Hiilihydraatit: 0 g
    • josta sokereita 0 g
  • Proteiini: 19 g
  • Suola: 0,76 g

Laktoosi 0 g/100 g
Tuotenumero 2377
EAN 6409100023775

Reseptivinkkejä: