
Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu n. 1,5 kg
Kariniemen Kananpojan marinoitu koipipala on herkullista ja helppoa sormisyötävää. Koipipalat voi kypsentää grillissä, uunissa tai airfryerilla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Uuniin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja kypsennä uunissa 200 °C n. 50 min. Vinkki: lisää vuokaan noin 15 minuutiksi artisokan sydämiä, sipulia, kirsikkatomaatteja, oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Tarjoa salaattipedillä.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, etikka, sokeri, jodioitu suola, maissimaltodekstriini, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, valkopippuri), aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen