
Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu n. 1,5 kg
-
Uuniin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja kypsennä uunissa 200 °C n. 50 min. Vinkki: lisää vuokaan noin 15 minuutiksi artisokan sydämiä, sipulia, kirsikkatomaatteja, oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Tarjoa salaattipedillä.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, etikka, maissitärkkelyssiirappi, lisätty suola (0,8 %), sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri, valkosipuli), aromit (mm. korianteri, muskottipähkinä), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), kasvikuitu (psyllium, herne), happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen