Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu

Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu
n. 1,5 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan marinoitu koipipala on herkullista ja helppoa sormisyötävää. Koipipalat voi kypsentää grillissä, uunissa tai airfryerilla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja kypsennä uunissa 200 °C n. 50 min. Vinkki: lisää vuokaan noin 15 minuutiksi artisokan sydämiä, sipulia, kirsikkatomaatteja, oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Tarjoa salaattipedillä.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, etikka, sokeri, jodioitu suola, maissimaltodekstriini, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, valkopippuri), aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen