pallosgrillisä grillattua kanankoipea

Kariniemen tapaan

Kananpojan koivet ja koipireidet

Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu

Kariniemen Kananpojan marinoitu koipipala on herkullista ja helppoa sormisyötävää. Koipipalat voi kypsentää grillissä, uunissa tai airfryerilla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin

    Uuniin

Valmistus

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja kypsennä uunissa 200 °C n. 50 min. Vinkki: lisää vuokaan noin 15 minuutiksi artisokan sydämiä, sipulia, kirsikkatomaatteja, oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Tarjoa salaattipedillä.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko n. 1,5 kg
Tuotetunnus 2931
EAN 2391293100002
Ravintoarvo / 100g
Energia 495 kJ / 118 Kcal
Rasva 5,7 g
joista tyydyttyneitä 1,3 g
Hiilihydraatit 1,7 g
joista sokereita 0,8 g
Proteiini 15 g
Suola 0,86 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, etikka, sokeri, jodioitu suola, maissimaltodekstriini, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, valkopippuri), aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Broilerin alkuperä Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kokeile reseptejä