Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu

Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu
n. 1,5 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!
marinoitua broilerinlihaa
  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja kypsennä uunissa 200 °C n. 50 min. Vinkki: lisää vuokaan noin 15 minuutiksi artisokan sydämiä, sipulia, kirsikkatomaatteja, oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Tarjoa salaattipedillä.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, etikka, maissitärkkelyssiirappi, lisätty suola (0,8 %), sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri, valkosipuli), aromit (mm. korianteri, muskottipähkinä), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), kasvikuitu (psyllium, herne), happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 528 kJ / 126 kcal
  • Rasva: 6,1 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 1,4 g
  • Hiilihydraatit: 1,6 g
    • josta sokereita 0,6 g
  • Proteiini: 16 g
  • Suola: 0,94 g

Laktoosi 0 g/100 g
Tuotenumero 2931
EAN 2391293100002

Reseptivinkkejä: