Kariniemen kotitilat – Hyvä syntyy hyvästä

Paras laatu ja maku eivät synny sattumalta. Siihen tarvitaan ainutlaatuinen kotiseutu ja erityisen intohimoisia kotitilallisia. Kariniemen 76 kotitilaa muodostavat Länsi-Suomessa pienen yhteisön 80 kilometrin säteellä Rauman kanaruokayksiköstä. Kaikkien kananpoikien kotitila tiedetään, ja siksi Kariniemen kananpoika onkin lähiruokaa parhaimmillaan.

Tutustu Kiiskin tilan arkeen

Neljännessä polvessa Kiiskin tilan isäntänä toimiva Mikko Kiiski on pitänyt sivuillamme Kotitilan elämää -blogia jossa on seurattu Kiiskin tilan arkea ja sitä, miten he olivat mukana kehittämässä eläinten hyvinvoinnin seurantaa ja kehitystä tekoälyn avulla. Tavoitteena on ollut myös samalla lisätä alkutuotannon läpinäkyvyyttä kuluttajille asti.

"Tuottajan työssä tärkeintä on huolehtia eläinten hyvinvoinnista ja varmistaa, että kuluttajat saavat hyviä ja turvallisia tuotteita. Toivon, että tämä projekti lisää läpinäkyvyyttä, miten kananpoikien terveydestä ja hyvinvoinnista huolehditaan tiloilla. Uskon, että löydämme vielä enemmän syitä olla ylpeitä kotimaisesta puhtaasta ruuasta."