Bbq-kalkkunaa, rosmariini-grilliperunat ja ndujamajoneesi

Bbq-kalkkunaa, rosmariini-grilliperunat ja ndujamajoneesi

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Sekoita majoneesi ja nduja huolellisesti keskenään. Raasta joukkoon valkosipuli ja sekoita.
    Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua. 

  • Murskaa valkosipulit veitsen lappeella pöytää vasten. Riivi rosmariinin oksista lehdet. Sekoita esikeitetyt perunat, murskatut valkosipulit, rosmariini, rypsiöljy, suola ja mustapippuri foliovuoassa. Laita mukaan voinokareet. Grillaa epäsuoralla lämmöllä (n. 180 C) noin 20 minuuttia välillä perunoita pyöritellen rasvassa.

  • Grillaa kalkkunan fileepihvit kuumassa grillissä suoralla lämmöllä noin 3 minuuttia per puoli kauniin värisiksi. Siirrä grillin yläritilälle tai miedommalle lämmölle kypsymään vielä 10 minuutiksi.

  • Tarjoa grillatut kalkkunan bbq fileepihvit grilliperunoiden ja ndujamajoneesin kera.  

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä