Eksoottinen kanasalaatti
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ota fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
- Revi friseesalaatti ja laita se rucolan, basilikan ja sitruunamelissan kanssa salaattivadille.
- Kuori mango ja paloittele se reiluiksi lohkoiksi. Laita mangolohkot ja puolitetut tomaatit salaatin joukkoon.
- Ripottele salaatin päälle vielä siemenet, valutettu salaattijuusto ja chilirenkaat.
- Pyöräytä kanapihvit öljyssä ja grillaa ne sitten kuumassa grillissä tai paista kuumalla pannulla noin kymmenen minuuttia per puoli.
- Anna pihvien jäähtyä hetki, paloittele ne ja asettele sitten salaatin päälle.
- Valuta kastikkeeksi vielä vähän salaattijuuston öljyä. Maista ja ihastu.