![Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2377-kariniemen-kananpojan-fileepihvi-miedosti-suolattu-1-kg_20240318130015.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Eksoottinen kanasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kana-mangosalaatti_20231018113424.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Eksoottinen kanasalaatti
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ota fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
- Revi friseesalaatti ja laita se rucolan, basilikan ja sitruunamelissan kanssa salaattivadille.
- Kuori mango ja paloittele se reiluiksi lohkoiksi. Laita mangolohkot ja puolitetut tomaatit salaatin joukkoon.
- Ripottele salaatin päälle vielä siemenet, valutettu salaattijuusto ja chilirenkaat.
- Pyöräytä kanapihvit öljyssä ja grillaa ne sitten kuumassa grillissä tai paista kuumalla pannulla noin kymmenen minuuttia per puoli.
- Anna pihvien jäähtyä hetki, paloittele ne ja asettele sitten salaatin päälle.
- Valuta kastikkeeksi vielä vähän salaattijuuston öljyä. Maista ja ihastu.