![Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2444-kariniemen-kananpojan-hunajasiivet-700-g_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Hunajaiset kanansiivet, banaani-dippikastiketta ja dippivihanneksia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/paistettuja-kananpojan-hunajasiipi-banaani-dippikastiketta-ja-dippi-vihanneksia_20231018113553.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Hunajaiset kanansiivet, banaani-dippikastiketta ja dippivihanneksia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Lisäksi paloiteltuja dippivihanneksia kuten kurkkua, porkkanaa, retiisiä tikuissa ja paprikaa.
- Paloittele kuoritut banaanit syvään astiaan. Lisää mukaan majoneesi, kermaviili, curry ja sitruunanmehu.
- Soseuta ainekset sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.
- Grillaa tai paista siivet kypsiksi uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile grillatut Hunajasiivet dippivihannesten ja salaatin kera.