![Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2377-kariniemen-kananpojan-fileepihvi-miedosti-suolattu-1-kg_20240318130015.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanahampurilaiset marinoidulla kurkulla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/fileehampurilainen_20240626063010.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanahampurilaiset marinoidulla kurkulla
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Jogurttikastike kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä.
- Grillaa fileepihvit kuumassa grillissä, n. kolme minuuttia per puoli.
- Paahda halkaistut sämpylät leikkuupinnoiltaan kevyesti grillissä – varo, etteivät ne pala!
- Sivele jogurttikastiketta sämpylöiden paahdetuille pinnoille ja täytä sämpylät fileepihveillä ja marinoidulla kurkulla.
Marinoitu kurkku
- Sekoita keskenään suola, sokeri ja etikka.
- Marinoi kurkkulastuja liemessä n. 5 minuuttia välillä käännellen.