Kananpojan Hunajasiivet, currydippiä ja kesäsalaattia

Kananpojan Hunajasiivet, currydippiä ja kesäsalaattia

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 5 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Paista Hunajasiipiä 225-asteisessa uunissa tai grillaa molemmin puolin miedohkolla lämmöllä noin puoli tuntia.
  • Valmista sillä aikaa dippi ja salaatti.
  • Sekoita jogurtin joukkoon currytahna ja sitrusmehu, sokeri ja inkivääri. Anna dipin maustua hetki kylmässä.
  • Sekoita rucola, herneenversot ja auringonkukan versot keskenään ja lohko joukkoon mansikat.
  • Ripottele salaatin pinnalle kuumassa pannussa paahdetut auringonkukansiemenet.
  • Istahda kesäisen pöydän ääreen herkuttelemaan.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä