![Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2444-kariniemen-kananpojan-hunajasiivet-700-g_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan Hunajasiivet, currydippiä ja kesäsalaattia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-hunajasiivet-currydippi-ja-kesasalaatti_20231125205911.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan Hunajasiivet, currydippiä ja kesäsalaattia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Paista Hunajasiipiä 225-asteisessa uunissa tai grillaa molemmin puolin miedohkolla lämmöllä noin puoli tuntia.
- Valmista sillä aikaa dippi ja salaatti.
- Sekoita jogurtin joukkoon currytahna ja sitrusmehu, sokeri ja inkivääri. Anna dipin maustua hetki kylmässä.
- Sekoita rucola, herneenversot ja auringonkukan versot keskenään ja lohko joukkoon mansikat.
- Ripottele salaatin pinnalle kuumassa pannussa paahdetut auringonkukansiemenet.
- Istahda kesäisen pöydän ääreen herkuttelemaan.