![Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2444-kariniemen-kananpojan-hunajasiivet-700-g_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kananpojan Hunajasiivet ja meloni-couscous](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-hunajasiivet-ja-meloni-couscoussalaatti_20231018113449.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kananpojan Hunajasiivet ja meloni-couscous
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kypsennä Kananpojan Hunajasiivet uunissa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa noin puolen tunnin ajan, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
- Kiehauta kasvisfondilla maustettu vesi. Sammuta liesi ja lisää couscous.
- Anna couscousin turvota muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja painele couscous-jyvät lusikalla irtonaisiksi.
- Paloittele ruokaan fetajuusto, vesimeloni ja kuoresta koverrettu ja kuutioitu avokado.
- Leikkaa mausteeksi vielä tuoretta basilikaa ja rouhi joukkoon mustapippuria. Purista couscousin päälle limen mehu ja tarkista ruoan maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoa maukas salaatti hunajasiipien kanssa.