![Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2444-kariniemen-kananpojan-hunajasiivet-700-g_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kanansiivet ja mozzarellasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-hunajasiivet-ja-mozzarellasalaatti_20231018113450.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kanansiivet ja mozzarellasalaatti
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kypsennä hunajasiivet leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa tai grillissä noin puolen tunnin ajan, kunnes pinta on kauniin ruskea.
- Puolita kirsikkatomaatit ja lisää joukkoon mozzarellapallot, hienonnettua basilikaa ja sipulirenkaat.
- Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja valuta lopputulos salaatin päälle.
- Asettele siivet ja salaatti houkuttelevan näköisesti ruokapöytään ja kutsu muut syöjät paikalle.