![Kariniemen Kalkkunan fileepihvi BBQ](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2275-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-bbq-310-g_20240318230208.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Rapeaa kananpoikaa, salaattia ja hovimestarinkastiketta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/rapeaa_kanaa_salaattia_hovimestarinkastike_q308076_20240625125916.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Rapeaa kananpoikaa, salaattia ja hovimestarinkastiketta
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Pikkelöi kurkut ja punasipulit. Kiehauta tarvitsemasi määrä pikkelilientä ja jäähdytä se huoneenlämpöiseksi. Laita kurkku- ja punasipuliviipaleet eri kippoihin ja kaada jäähtynyttä pikkelilientä päälle niin, että vihannekset peittyvät kokonaan. Anna maustua ainakin 2 tuntia.
- Puolita kirsikkatomaatit. Irrota salaateista lehdet, pese ja kuivaa ne hyvin.
- Paista rapeita fileepaloja pannulla rypsiöljyssä noin 6 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita, rapeita ja kypsiä. Voit valmistaa fileepalat myös airfryerissa: 200 astetta ja noin 10 minuuttia.
- Kokoa salaatti sydänsalaatista, rapeasta kananpojasta, pikkelivihanneksista, revitystä mozzarellasta ja tomaateista. Viimeistele salaatti hovimestarinkastikkeella.
Hovimestarinkastike
- Mittaa sinappi, muna, etikka, suola ja hunaja kulhoon. Vatkaa mukaan öljy ohuena nauhana kaataen. Lisää joukkoon hienonnettu rakuuna. Ohenna kastiketta tarpeen mukaan siiderillä tai omenamehulla. Säilytä kylmässä.