Eksoottinen kanasalaatti
Mango ja chili tuovat eksoottisen lisäsäväyksen tähän perinteiseen broilerisalaattiin. Reseptistä syntyy paitsi hyvänmakuinen, niin myös näyttävä tarjoiltava.
4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu 1 kg
loraus rypsiöljyä
1 kerä friseesalaattia
50 g villirucolaa
1 ruukku basilikaa
sitruunamelissan lehtiä
100 g terttutomaatteja
1 tuore mango
½ dl paahdettuja siemeniä (esim. pinjan-, auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä)
200 g salaattijuustoa öljyssä säilöttynä
½ punainen chili ohuina renkaina
Resepti
Ota fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Revi friseesalaatti ja laita se rucolan, basilikan ja sitruunamelissan kanssa salaattivadille. Kuori mango ja paloittele se reiluiksi lohkoiksi. Laita mangolohkot ja puolitetut tomaatit salaatin joukkoon. Ripottele salaatin päälle vielä siemenet, valutettu salaattijuusto ja chilirenkaat.
Pyöräytä kanapihvit öljyssä ja grillaa ne sitten kuumassa grillissä tai paista kuumalla pannulla noin kymmenen minuuttia per puoli. Anna pihvien jäähtyä hetki, paloittele ne ja asettele sitten salaatin päälle. Valuta kastikkeeksi vielä vähän salaattijuuston öljyä. Maista ja ihastu.
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen