Hunajaiset kanansiivet, banaani-dippikastiketta ja dippivihanneksia

Hunajaiset kanansiivet, banaani-dippikastiketta ja dippivihanneksia

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Miedonmakuiset Kananpojan Hunajasiivet maistuvat myös lapsille. Paloittele broilerinsiipien lisäksi vihanneksia ja dippaile banaaninmakuiseen kastikkeeseen.

30 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g

2 kypsää banaania
2 dl majoneesia
2 dl kermaviiliä
3 tl mietoa curryjauhetta
2 rkl sitruunanmehua
suolaa ja valkopippuria


Resepti

Lisäksi paloiteltuja dippivihanneksia kuten kurkkua, porkkanaa, retiisiä tikuissa ja paprikaa.

Paloittele kuoritut banaanit syvään astiaan. Lisää mukaan majoneesi, kermaviili, curry ja sitruunanmehu. Soseuta ainekset sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Grillaa tai paista siivet kypsiksi uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile grillatut Hunajasiivet dippivihannesten ja salaatin kera.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen