Hunajaiset kanansiivet, banaani-dippikastiketta ja dippivihanneksia
Miedonmakuiset Kananpojan Hunajasiivet maistuvat myös lapsille. Paloittele broilerinsiipien lisäksi vihanneksia ja dippaile banaaninmakuiseen kastikkeeseen.
3-4 annosta
-
Uuniin
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet 700 g
2 kypsää banaania
2 dl majoneesia
2 dl kermaviiliä
3 tl mietoa curryjauhetta
2 rkl sitruunanmehua
suolaa ja valkopippuria
Resepti
Lisäksi paloiteltuja dippivihanneksia kuten kurkkua, porkkanaa, retiisiä tikuissa ja paprikaa.
Paloittele kuoritut banaanit syvään astiaan. Lisää mukaan majoneesi, kermaviili, curry ja sitruunanmehu. Soseuta ainekset sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Grillaa tai paista siivet kypsiksi uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile grillatut Hunajasiivet dippivihannesten ja salaatin kera.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen