Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kesän grillikastikkeet: Grilliketsuppi

Kesän grillikastikkeet: Grilliketsuppi

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kesägrillaukseen et tarvitse montaa kastiketta. Kaksi parasta toimii. Tässä Kariniemen kesän grilliketsuppin ohje. Jogurttikastikeen reseptin löydät täältä.

30 min

10 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 kg tomaatteja halkaistuna
200 g salottispulilia
4 valkosipulinkynttä
1 rkl suolaa
3 rkl sokeria
0,5 dl valkoviinietikkaa, omenaviinietikkaa tai vaaleaa balsamicoa
0,5 dl rypsiöljy


Resepti

Laita kaikki ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).

Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.

Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.

 
Vinkki: voit paahtaa ainekset myös uunissa uunipellillä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.