Kesän grillikastikkeet: Grilliketsuppi
Kesägrillaukseen et tarvitse montaa kastiketta. Kaksi parasta toimii. Tässä Kariniemen kesän grilliketsuppin ohje. Jogurttikastikeen reseptin löydät täältä.
10 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 kg tomaatteja halkaistuna
200 g salottispulilia
4 valkosipulinkynttä
1 rkl suolaa
3 rkl sokeria
0,5 dl valkoviinietikkaa, omenaviinietikkaa tai vaaleaa balsamicoa
0,5 dl rypsiöljy
Resepti
Laita kaikki ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).
Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.
Vinkki: voit paahtaa ainekset myös uunissa uunipellillä.