Sriracha-kanansiivet kahdella dipillä

Sriracha-kanansiivet kahdella dipillä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tästä ei enää siipien valmistus helpommaksi muutu. Kariniemen Kananpojan Peach Sriracha kanansiivet tulevat uuninkestävässä vuoassa, joten ei muuta kuin vuoka auki ja siivet uuniin. Ja mitäpä siivet olisivatkaan ilman asianmukaisia dippejä?

40 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Siipi Peach Sriracha N.1,3 kg

Jalapenomajoneesi:

1,5 dl majoneesia esim. Hellmann's Real
1 valkosipulin kynsi
10 kpl jalapenoviipaleita (purkki)
rouhittua mustapippuria

Mango-currymajoneesi:

1,5 dl majoneesia esim. Hellmann's Real
2 rkl mangososetta
1 tl currya
2 tl rypsiöljyä
rouhittua mustapippuria


Resepti

Jalapenomajoneesi:

Laita ainekset kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Mango-currymajoneesi:

Mittaa majoneesi ja mangosose kulhoon. Freesaa curry rypsiöljyssä miedolla lämmöllä, kunnes se alkaa tuoksumaan paahteiselle. Sekoita curry majoneesin joukkoon ja mausta rouhitulla mustapippurilla.

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Avaa siipipakkaus ja paista omassa vuoassaan noin 40 minuuttia, kunnes siivet saavat kauniin värin ja ovat kypsiä.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon