Sriracha-kanansiivet kahdella dipillä

Sriracha-kanansiivet kahdella dipillä

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tästä ei enää siipien valmistus helpommaksi muutu. Kananpojan Peach-Sriracha kanansiivet tulevat uuninkestävässä vuoassa, joten ei muuta kuin vuoka auki ja siivet uuniin. Ja mitäpä siivet olisivatkaan ilman asianmukaisia dippejä?

40 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Siipi Peach Sriracha N.1,3 kg

Jalapenomajoneesi:

1,5 dl majoneesia esim. Hellmann´s Real
1 valkosipulin kynsi
10 kpl jalapenoviipaleita (purkki)
rouhittua mustapippuria

Mango-currymajoneesi:

1,5 dl majoneesia esim. Hellmann´s Real
2 rkl mangososetta
1 tl currya
2 tl rypsiöljyä
rouhittua mustapippuria


Resepti

Jalapenomajoneesi:

Laita ainekset kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Mango-currymajoneesi:

Mittaa majoneesi ja mangosose kulhoon. Freesaa curry rypsiöljyssä miedolla lämmöllä, kunnes se alkaa tuoksumaan paahteiselle. Sekoita curry majoneesin joukkoon ja mausta rouhitulla mustapippurilla.

Kuumenna uuni 200-asteeseen. Avaa siipipakkaus ja paista omassa vuoassaan noin 40 minuuttia, kunnes siivet saavat kauniin värin ja ovat kypsiä.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon