![Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet®](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2900-kariniemen-kananpojan-liekkisiivet-700-g_20230118135108.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Sriracha-kanansiivet kahdella dipillä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/siivet_sriracha_kariniemen_jakso_3_12-05-20_01184_20240626055219.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Sriracha-kanansiivet kahdella dipillä
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
Jalapenomajoneesi
- Laita ainekset kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
Mango-currymajoneesi
- Mittaa majoneesi ja mangosose kulhoon. Freesaa curry rypsiöljyssä miedolla lämmöllä, kunnes se alkaa tuoksumaan paahteiselle. Sekoita curry majoneesin joukkoon ja mausta rouhitulla mustapippurilla.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Avaa siipipakkaus ja paista omassa vuoassaan noin 40 minuuttia, kunnes siivet saavat kauniin värin ja ovat kypsiä.