Tuliset kanansiivet ja dippilautanen
Ihanat sohvannurkkanapostelut maistuvat vaikka rakkaimman seurassa. Kokoa annos lautaselle ja dippaile leffaherkkuna broilerinsiipiä ja hedelmiä.
2 annosta
-
Uuniin
-
Grilliin
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g
200 g feta- tai salaattijuustoa kuutioina
500 g vesimelonia
terttu viinirypäleitä
150 g smetanaa tai majoneesia
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
Resepti
Kypsennä siivet leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa tai grillissä, kunnes pinta on kauniin värinen ja ne ovat kypsiä.
Kokoa feta- tai salaattijuustosta, vesimelonista ja rypäleistä koet vadille ja asettele joukkoon myös siivet.
Sekoita smetanan tai majoneesin joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi.
Dippaile ja nauti!
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen