Tuliset kanansiivet ja dippilautanen

Tuliset kanansiivet ja dippilautanen

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Ihanat sohvannurkkanapostelut maistuvat vaikka rakkaimman seurassa. Kokoa annos lautaselle ja dippaile leffaherkkuna broilerinsiipiä ja hedelmiä.

30 min

2 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g

200 g feta- tai salaattijuustoa kuutioina
500 g vesimelonia
terttu viinirypäleitä
150 g smetanaa tai majoneesia
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna


Resepti

Kypsennä siivet leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa tai grillissä, kunnes pinta on kauniin värinen ja ne ovat kypsiä.
Kokoa feta- tai salaattijuustosta, vesimelonista ja rypäleistä koet vadille ja asettele joukkoon myös siivet.
Sekoita smetanan tai majoneesin joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi.

Dippaile ja nauti! 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen